TCHIBO CAFISSIMO capsule standard

Cu capsulele Tchibo Cafissimo veți experimenta o cafea rafinată din zone speciale de cultivare a cafelei. Pentru fiecare dintre capsulele noastre folosim cele mai bune boabe de cafea Arabica, care sunt lăsate să se coacă încet în regiuni însorite de cultivare.

Descoperă cele 8 sortimente standard: 2 sortimente pentru preparare Espresso, 3 sortimente pentru preparare Caffè Crema, 3 sortimente pentru preparare Cafea filtru. 


TCHIBO CAFISSIMO capsule origini

De asemenea, vă invităm să descoperiți gama Tchibo Cafissimo Origins ce conține 4 sortimente de origine: Brasil, El Salvador, India și Colombia.

Boabele de cafea sunt crescute în cele mai bune zone de cultivare aferente fiecărui sortiment, sunt prăjite prin metoda specială Tchibo și oferă bine-cunoscuta calitate a produselor Tchibo.

Vă invităm să vă delectați simțurile cu capsulele Tchibo Cafissimo Origins. 


TCHIBO CAFISSIMO capsule ceai

Experimentați varietatea de cea mai înaltă calitate cu Tchibo Cafissimo Teatime. Pentru fiecare dintre capsulele noastre aromate utilizăm cu grijă cele mai bune ingrediente selectate de experții noștri Tchibo.

Sortimentele de capsule de ceai sunt disponibile în trei variante: clasicul ceai negru, aromatul ceai de vanilie și rooibos și bineînteles ceaiul de fructe de pădure cu aromă inconfundabilă. 

 

Cafea 100% sustenabilă

Inspirați de pasiunea noastră pentru cele mai bune cafele, ne-am angajat în protejarea mediului și îmbunătățirea condițiilor de viață ale fermierilor de cafea. Pentru a ne asigura că putem oferi în continuare clienților noștri cea mai bună calitate a cafelei Tchibo, vom folosi doar cafea din surse certificate durabile. 100% din această cafea provine de la fermele Rainforest Alliance Certified ™.

Pentru mai multe informații vizitați:  www.tchibo.com/sustainability