Mai jos aveţi o scurtă schiţă a ţărilor în care exportăm, ordonate în ordine alfabetică:


Austria:
Tchibo/Eduscho a intrat pe piaţa austriacă în anul 1969. Astăzi firma Eduscho Austria, cu sediul la Viena, este lider de piaţă cu cele două mărci ale sale, convingând prin gama complexă de cafea prăjită, prin produsele non-food şi prin celebrele sale coffee bars. Distribuţia se face prin peste 150 de magazine Tchibo, magayine stradale şi supermarket-uri, dar şi prin internet.


Cehia:
Tchibo a intrat pe piaţa fostei Republici Cehoslovace în anul 1991, crescându-şi rapid gradul de notorietate, în calitatea sa de prima firmă distribuitoare de cafea de pe piaţă. Astăzi este, prin marca sa internaţională Tchibo şi prin marca locală Jihlavanka, lider de piaţă în domeniul cafelei prăjite. Distribuţia produselor food şi non-food se face prin filialele Tchibo ca şi prin depozitele de comerţ en-gros. Suplimentar, sistemul Tchibo Coffee Service aprovizionează cu cafea şi produse din cafea hoteluri, restaurante şi birouri.


Elveţia:
În anul 2001 Tchibo a pătruns pe piaţa elveţiană vorbitoare de germană, prin intermediul unei reţele de magazine denumită direct-to-customer business. Gama de produse Tchibo non food se vinde în primul rând pe internet, dar şi prin cataloage pentru livrare la domiciliu. În 2002 Tchibo a deschis primele filiale în Luzern, Winterthur şi Basel. Acestea oferă clienţilor elveţieni conceptul de magazin 3 în 1 al Tchibo.


Marea Britanie:
În Marea Britanie Coffee Service a devenit o ramură profitabilă a grupului Tchibo.


Polonia:
Tchibo s-a lansat în Polonia în anul 1992 şi prin construirea rapidă şi consecventă a reţelei de desfacere, Tchibo şi-a câştigat foarte repede o poziţie excepţională pe piaţă. După doi ani de prezenţă de succes pe piaţa poloneză, în 1994, Tchibo a deschis în Marki o afacere proprie axată pe activitatea de prăjire a cafelei. În 1999, a fost introdusă o a doua marcă – Gala. Până în prezent, au fsot deschise peste 30 de magazine Tchibo în întreaga ţară. Suplimentar, începând din 1994, Tchibo Coffee Service furnizează cafea şi produse din cafea hotelurilor şi birourilor. De la începutul anului 2008, Tchibo oferă clienţilor posibilitatea de a comanda produse non-food şi cafea prin intermediul conceptului de magazin on-line.


România:
Tchibo a intrat pe piaţă în anul 2001, prin înfiinţarea primei filiale, în capitala acesteia, la Bucureşti. Distribuţia în întreaga ţară se face prin magazine. Cu reţetele de cafea adaptate profilului de gust specific acestei ţări, Tchibo este reprezentată astăzi pe toate segmentele pieţei de cafea prăjită şi cafea instant din România.


Rusia:
În anul 1994 Tchibo a deschis prima filială rusească în Sankt Petersburg, iar un an mai târziu a urmat a doua filială la Moscova. În decurs de numai câţiva ani Tchibo a atins o cotă mare de notorietate şi a devenit unul dintre liderii de pe piaţa cafelei. Datorită succesului, reţeaua de magazine s-a extins continuu în celelalte state ale CSI.


Slovacia:
În anul 1991 intră pentru prima dată pe piaţa fostei Republici Cehoslovace o firmă internaţională de distribuţie a cafelei: Tchibo. Încă înainte de divizarea ţării, Tchibo cucereşte poziţia de lider de piaţă. După separarea celor două ţări, în 1993, Tchibo deschide o nouă filială în Bratislava, filială care a fost ulterior mutată în Praga. Distribuţia cafelei se face de atunci prin intermediul comerţului en-gros şi prin intermediul magazinelor. Începând din 1998 pe piaţa din Slovacia este disponibilă şi marca Eduscho.


Turcia:
În 2006 Tchibo devine activă pe piaţa turcească, prin prima sa filială, deschisă în cel mai mare complex comercial din Europa, Istanbul Cehavir. După succesul intrării pe piaţă, distribuţia s-a extins repede la peste 30 de filiale turceşti. Este planificată deschiderea şi altor filiale care să pună la dispoziţia clienţilor sistemul de oferte 3 în 1 Tchibo.


Ungaria:
Prima filială Tchibo din Ungaria a apărut în anul 1991 la Budapesta. De atunci, distribuţia cafelei pe întreg teritoriul ţării se face prin intermediul magazinelor. Prin preluarea firmei Eduscho în anul 1997 Tchibo a devenit lider de piaţă în Ungaria. Între timp au fost deschise trei filiale în Ungaria şi se ia în considerare şi ocuparea altor amplasamente până la sfârşitul acestui an.