Atribuţii diverse - oportunităţi multiple!


Compania Tchibo este plină de surprize! Continuăm să venim cu idei noi, pe care le introducem pe piaţă prin intermediul pasiunii şi dedicării angajaţilor noștri - un rezultat impresionat al modelului nostru de afaceri.

Cafeaua de înaltă calitate este o tradiţie în cadrul Tchibo. Marca Tchibo a evoluat în timp, ajungând la o varietate incomparabilă de produse şi schimbându-şi săptămânal gama de produse. În spatele acestora se regăseşte un spectru larg de atribuţii – şi o echipă de aproximativ 11.000 de angajaţi ce abordează această provocare în fiecare zi. Misiunea acestora: de a surprinde şi de a fascina în mod constant clienţii Tchibo la nivel global cu produse neobişnuite.

Fie că este vorba de sediul central din Hamburg, de echipele de producţie, logistică şi vânzare la nivel internaţional, în cadrul companiei Tchibo vă este permis, sunteţi încurajat şi solicitat să gândiţi în mod constant, să luaţi iniţiativă şi să vă asumaţi responsabilitatea. Un alt element tipic pentru Tchibo este: o cultură unică de solidaritate, colegi prietenoşi ce se ajută reciproc.

Tchibo vă oferă şansa – oricând şi oriunde – să contribuiţi cu ideile dumneavoastră, să creşteţi prin provocările în continuă schimbare şi să formaţi în mod decisiv imaginea mărcii Tchibo, în prezent şi pentru viitor. Sunteţi alături de noi? Vă invităm să ne ajutaţi în a configura succesul nostru – şi să descoperiţi pasiunea dumneavoastră pentru Tchibo!