Vă ajutăm să vă dezvoltaţi cariera profesională. Deoarece dumneavoastră ne ajutaţi pe noi să ne dezvoltăm.


Activitatea desfăşurată în cadrul companiei Tchibo implică asumarea responsabilităţii, contribuirea în mod optim cu puncte forte în cadrul echipei. Provocările profesionale variază foarte mult în raport cu funcţia ocupată de către dumneavoastră. Drept urmare formarea în cadrul Tchibo înseamnă în primul rând dezvoltare individuală. Acest lucru înseamnă totodată faptul că dorim să vă consolidăm propria încrederea în activitatea desfăşurată. Pentru a face salturi noi, îndrăzneţe şi pentru a vă asuma responsabilitatea, trebuie să fiţi sigur de propria persoană. Stabilim dacă un angajat deţine competenţele profesionale şi personale necesare funcţiei actuale sau dorite în cadrul discuţiilor programate în mod regulat. Vom continua să elaborăm şi să implementăm noi planuri de carieră împreună cu dumneavoastră.

Nici un angajat nu va fi lăsat în urmă: dezvoltarea personalului în cadrul Tchibo

Dezvoltarea şi promovarea fiecărui angajat este un lucru important pentru Tchibo. Pentru a continua dezvoltarea competenţelor profesionale ale echipei noastre, furnizăm o gamă variată de cursuri. Totodată promovăm oamenii prin intermediul dezvoltării echipei, mentoratului activ şi instruirii (coaching).

Identitate, dezvoltare, extindere:

Cel mai mare talent este inutil dacă nu îl punem în practică! De aceea în cadrul companiei Tchibo facem tot ceea ce putem pentru a identifica talentele şi pentru a le promova şi dezvolta prin intermediul programelor speciale. Astfel avem întotdeauna capacitatea de a ocupa funcţiile strategice cu oameni de top din rândurile noastre.