Puţine alte băuturi ne-au modelat cultura precum a făcut-o cafeaua. Indiferent dacă suntem acasă, pe drum sau la muncă, este o parte a vieţii noastre cotidiene. Întrucât gusturile diferă, majoritatea oamenilor au o cafea preferată pe care, în multe cazuri, o cumpără de la Tchibo. De la început, Tchibo a fost sinonim cu cafeaua de cea mai înaltă calitate şi cu delectarea inegalabilă oferită de aceasta. Clienţii au asociat întotdeauna Tchibo cu expertiza extraordinară în domeniul cafelei - Tchibo este un brand în care pot avea încredere.

Ca urmare a debutului său de succes cu brandul Gold Mocca, încă din 1958 compania a devenit furnizorul numărul unul de cafea în Germania. În anii următori, Tchibo a acoperit tot mai multe segmente de piaţă cu inovaţii majore în domeniul cafelei.

Tchibo şi-a extins, în cele din urmă, gama de cafea şi a devenit un distribuitor de gamă completă, preluând comerciantul german de cafea Eduscho, care a adăugat Gala von Edusho la portofoliul său de branduri. Tchibo este reprezentat în toate segmentele clasice de cafea prăjită, de la cafeaua decofeinizată până la espresso tare.

Expertiza demonstrată de Tchibo în domeniul cafelei se bazează pe o experienţă vastă şi aduce la viaţă impresionanta lume a cafelei.